Yakult Vacancies

Vacancies at Yakult

Find your ideal role at Yakult

There are new jobs at Yakult appearing all the time. We regularly update what’s available so please check back again soon to see if something matches your speciality. You can also send us an open application to introduce yourself.

> Send open application

Open Yakult vacancies

Receptionist(e) / Office Assistant

Yakult HQ Almere
Op zoek naar een nieuwe uitdaging als receptionist(e) / office assistant? Wil jij werken in een internationale productie omgeving waar jouw positieve en gastvrije instelling gewaardeerd wordt? Dan hebben wij dé perfecte kans voor jou! Wij zijn op zoek naar een enthousiaste receptionist(e) / office assistant die 16 uur per week beschikbaar is en zo snel mogelijk aan de slag wilt bij Yakult Europe!

> View job  |   > Apply now
                                                           

Quality Controller

Yakult Factory Almere
Heb jij ervaring als Quality Controller en wil je je verder ontwikkelen bij een bedrijf waar kwaliteit en wetenschap hand in hand gaan? Dan is dit de kans voor jou! We bieden je een competitief startsalaris, de kans op een vast contract en oneindige mogelijkheden voor professionele groei.

> View job  |   > Apply now
                                                           

Electrotechnician

Yakult Factory Almere
Heb jij ervaring als elektrotechnician met PLC-techniek en wil je je verder ontwikkelen in een brede verantwoordelijke rol? Lees dan verder! We bieden je een aantrekkelijk salaris, interne opleidingen en bij goed functioneren de mogelijkheid tot een vast contract.

> View job  |   > Apply now
                                                           

Procesoperator Fermentatie

Yakult Factory Almere
Ben jij gepassioneerd over werken in de foodbranche en op zoek naar een uitdagende baan als procesoperator in Almere? Dan zijn we op zoek naar jou! We bieden we je de kans om een sleutelrol te spelen in een van de meest innovatieve productieprocessen van Nederland. Je ontvangt een aantrekkelijk salaris en bij bewezen geschiktheid wacht er een vast contract op je.

> View job  |  > Apply now
                                                           

Operator Fill & Pack

Yakult Factory Almere
Ben jij op zoek naar een uitdagende baan als operator in Almere? Dan is dit dé kans voor jou! Je gaat werken aan één van de meest geavanceerde productielijnen van Nederland. Je ontvangt een aantrekkelijk salaris en bij goed functioneren is er de mogelijkheid tot een vast contract.

> View job  |   > Apply now
                                                           

Logistiek Medewerker

Yakult Factory Almere
Heb jij ervaring als logistiek medewerker in het internationale logistieke proces? En ben je in bezit van een geldig heftruckcertificaat? Kun jij goed zelfstandig werken en ben je servivegericht? Kom dan werken als Logistiek medewerker in Almere! Je ontvangt een aantrekkelijk salaris en bij goed functioneren is er de mogelijkheid tot een vast contract.

> View job  |   > Apply now
                                                           

Technical Product Owner

Yakult HQ Almere
We’re seeking a Technical Product Owner / Website Support Expert to empower our journey into the digital age, seamlessly blending traditional practices with digital strategies. This is your chance to play a pivotal role in evolving our brand’s online presence. Join Yakult Europe’s transformative journey towards digital excellence.

> View job  |    > Apply now