Als Electrotechnician zorg jij er voor dat storingen in het productieproces zo snel mogelijk worden opgelost.

Vacancy : Electrotechnician

Location:  Yakult Factory – Almere.
Posted:      Juli 2024

> Apply now

Heb jij ervaring als elektrotechnician met PLC-techniek en wil je je verder ontwikkelen in een brede verantwoordelijke rol? Lees dan verder! We bieden je een aantrekkelijk salaris, interne opleidingen en bij goed functioneren de mogelijkheid tot een vast contract.

Wat ga je doen als Electrotechnician

Je gaat werken bij onze afdeling Technische Dienst. Deze afdeling is verantwoordelijk voor het onderhoud van alle technische installaties, zowel in het productieproces als van het gebouw. Alle producten die we per dag aan onze klanten leveren worden diezelfde dag geproduceerd. Daarom is het voorkomen en zo snel mogelijk oplossen van storingen heel erg belangrijk.

Als Electrotechnician werk je aan gepland en ongepland onderhoud. Je onderzoek de oorzaak van storingen en lost ze zo snel mogelijk op. Voor storingen die regelmatig voorkomen stel je verbeteringen voor, je implementeert de verbeteringen en werkt samen met de operators om deze toe te passen.

Als Electrotechnician kom je te werken in een flexibele werkomgeving met een 2-ploegendienst. De ochtenddienst is van 07:00 tot 15.30 uur. Heb je avonddienst? Dan werk je van 15.00 tot 23.30 uur.

Original Yakult Bottle

Je belangrijkste taken

 • Je doet gepland en ongepland onderhoud.
 • Je lost storingen op en doet voorstellen voor verbetering.
 • Je werkt samen met de operators om het productieproces te optimaliseren.
 • De werkzaamheden bestaan voor 80% uit PLC-technieken en voor 20% uit draaibank/mechanica werkzaamheden.

Wat breng je mee?

We zoeken iemand die al enige ervaring heeft met PLC-technieken. En verder?

 • Je hebt een afgeronde MBO 4 opleiding Elektrotechniek.
 • Je krijgt energie van het verbeteren en optimaliseren van het productieproces en machinepark.
 • Je hebt beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift.
 • Je bent bereid om in een 2-ploegendienst te werken.
 • Je woont in regio Almere.
 • Je herkent jezelf in onze waarden: Better Tomorrow, Personal Responsibility, Teamwork, Tradition and Customer Orientation.

Ook als je niet aan alle eisen voldoet, maar jezelf herkent in de beschrijving en het gevoel hebt dat je kunt slagen in deze rol, nodigen we je uit om te solliciteren en komen we graag met je in contact.

Wat bieden we jou?

We bieden je een functie waarmee je actief kunt bijdragen aan onze missie “working on a healthy society”. Vanaf dag één maak je deel uit van een multicultureel, dynamisch en hecht team. We moedigen je aan om je verder te ontwikkelen en het verschil te maken. Daarnaast bieden wij je:

 • Een detacheringscontract voor zes maanden. Bij goed functioneren krijg je een vast dienstverband aangeboden.
 • Een salaris van €3.500 tot €4.000 bruto per maand (fulltime), afhankelijk van je kennis en ervaring, hier komt nog ± 12% onregelmatigheidstoeslag bij.
 • Reiskostenvergoeding van 0,23 cent per kilometer.
 • 27 vakantiedagen, de mogelijkheid om maximaal 5 dagen extra bij te kopen en 8% vakantiegeld.
 • 2 ploegen (geen nachtdiensten).
 • En nog veel meer, zoals gratis Yakult op het werk, een goede pensioenregeling en collectieve zorgverzekering.

Waar ga je werken?

Yakult werd opgericht in 1935 toen wetenschapper Dr. Shirota de eerste fles gefermenteerde zuiveldrank met probiotica in Japan op de markt bracht. Sindsdien is het onze missie om bij te dragen aan de gezondheid en het geluk van de wereld. En met succes, Yakult is nu beschikbaar in 40 landen en regio’s en meer dan 40 miljoen mensen over de hele wereld drinken het elke dag.

Yakult kwam in 1994 naar Europa en specifiek naar Almere in Nederland, vanwege de hoge drinkwaterkwaliteit die nodig is om Yakult te produceren. Daarnaast staat Nederland bekend om zijn goede zuiveltechnologie. De centrale geografische ligging van Nederland vormde een perfecte toegangspoort tot de rest van Europa. Het Europese hoofdkantoor is gevestigd in Almere, naast onze productiefaciliteit, we hebben kantoren in zes Europese landen en Yakult is beschikbaar in 13 landen in de hele EU.

Solliciteren?

Yakult heeft een aantal uitzendbureaus gevraagd te helpen bij het invullen van deze vacature. Wil je solliciteren? Kijk dan:

Deze vacature is uitgezet bij CaptainRecruit en Pro-Industry, daarom wordt acquisitie naar aanleiding van deze vacature niet op prijs gesteld.

Yakult staat voor diversiteit, dus het maakt ons niet uit waar je geboren bent, waar je in gelooft en van wie je houdt. We zijn nieuwsgierig naar jouw talent en hoe jij het verschil kunt maken.