Als Logistiek medewerker zorg jij voor de laatste fase van het productieproces.

Vacancy : Logistiek medewerker

Location:  Yakult Factory – Almere.
Posted:      Maart 2024

> Apply now

Heb jij ervaring als logistiek medewerker in het internationale logistieke proces? En ben je in bezit van een geldig heftruckcertificaat? Kun jij goed zelfstandig werken en ben je servivegericht? Kom dan werken als Logistiek medewerker in Almere! Je ontvangt een aantrekkelijk salaris en bij goed functioneren is er de mogelijkheid tot een vast contract.

Wat ga je doen als Logistiek medewerker

Je gaat werken op de afdeling Issue. Deze afdeling is verantwoordelijk voor de laatste fase van het productieproces. Het product wordt hier in ontvangst genomen. Met behulp van een palletwikkelaar en stickermachine (stickers worden automatisch aangemaakt) wordt het vervolgens voor verzending klaargemaakt en geladen voor transport naar klanten in Europa. De afdeling Issue is ook verantwoordelijk voor de opslag van verpakkingsmateriaal, zoals krimpfolie en pallets, wegwerpbeschermingsmiddelen en chemische stoffen (zoals inkten, verdunners en schoonmaakmiddelen).

Als Logistiek medewerker draai je mee in het volledige logistieke proces. Je bent verantwoordelijk voor het interne transport, verwerken van de goederenontvangsten, kwaliteitscontroles, ompakken en het verzamelen en verzendklaar maken van orders.

Als Logistiek medewerker kom je te werken in een flexibele werkomgeving met een 2-ploegendienst. De ochtenddienst is van 06.30 tot 14.00 uur. Heb je avonddienst? Dan werk je van 13:30 tot 22.00 uur.

Yakult Plus Bottle

Je belangrijkste taken

 • Je verzorgt de goederenbewegingen tussen de diverse afdelingen.
 • Je controleert ontvangsten op onder meer kwaliteit, hoeveelheid en verpakking.
 • Je verwerkt de ontvangen goederen in een computersysteem.
 • Je bent verantwoordelijk voor het voorraadbeheer.

Wat breng je mee?

We zoeken iemand die al enige ervaring heeft als logistiek medewerker of magazijn medewerker, bij voorkeur bij een productiebedrijf. En verder?

 • Je bent in bezit van een geldig heftruckcertificaat.
 • Je weet van aanpakken en je bent servicegericht.
 • Je kunt goed schakelen tussen de verschillende werkzaamheden en tegelijkertijd het overzicht bewaren.
 • Je hebt een goede beheersing van Microsoft Office.
 • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift en spreekt voldoende Engels voor het contact met de vrachwagenchauffeurs.
 • Je bent bereid om in een 2-ploegendienst te werken.
 • Je woont in regio Almere.
 • Je herkent jezelf in onze waarden: Better Tomorrow, Personal Responsibility, Teamwork, Tradition and Customer Orientation.

Ook als je niet aan alle eisen voldoet, maar jezelf herkent in de beschrijving en het gevoel hebt dat je kunt slagen in deze rol, nodigen we je uit om te solliciteren en komen we graag met je in contact.

Wat bieden we jou?

We bieden je een functie waarmee je actief kunt bijdragen aan onze missie “working on a healthy society”. Vanaf dag één maak je deel uit van een multicultureel, dynamisch en hecht team. We moedigen je aan om je verder te ontwikkelen en het verschil te maken. Daarnaast bieden wij je:

 • Een uitzendcontract voor zes maanden. Bij goed functioneren krijg je een vast dienstverband aangeboden.
 • Een salaris van €2.600 tot €2.900 bruto per maand (fulltime, excl. onregelmatigheidstoeslag), afhankelijk van je kennis en ervaring.
 • Reiskostenvergoeding van 0,23 cent per kilometer.
 • 27 vakantiedagen, de mogelijkheid om maximaal 5 dagen extra bij te kopen en 8% vakantiegeld.
 • 2-ploegendienst (geen nachtdiensten).
 • En nog veel meer, zoals gratis Yakult op het werk, een goede pensioenregeling en collectieve zorgverzekering.

Waar ga je werken?

Yakult werd opgericht in 1935 toen wetenschapper Dr. Shirota de eerste fles gefermenteerde zuiveldrank met probiotica in Japan op de markt bracht. Sindsdien is het onze missie om bij te dragen aan de gezondheid en het geluk van de wereld. En met succes, Yakult is nu beschikbaar in 40 landen en regio’s en meer dan 40 miljoen mensen over de hele wereld drinken het elke dag.

Yakult kwam in 1994 naar Europa en specifiek naar Almere in Nederland, vanwege de hoge drinkwaterkwaliteit die nodig is om Yakult te produceren. Daarnaast staat Nederland bekend om zijn goede zuiveltechnologie. De centrale geografische ligging van Nederland vormde een perfecte toegangspoort tot de rest van Europa. Het Europese hoofdkantoor is gevestigd in Almere, naast onze productiefaciliteit, we hebben kantoren in zes Europese landen en Yakult is beschikbaar in 13 landen in de hele EU.

Solliciteren?

Yakult heeft een aantal uitzendbureaus gevraagd te helpen bij het invullen van deze vacature. Wil je solliciteren? Kijk dan:

 Deze vacature is uitgezet bij CaptainRecruit en Code Deta, daarom wordt acquisitie naar aanleiding van deze vacature niet op prijs gesteld.

Yakult staat voor diversiteit, dus het maakt ons niet uit waar je geboren bent, waar je in gelooft en van wie je houdt. We zijn nieuwsgierig naar jouw talent en hoe jij het verschil kunt maken.