Als Receptionist(e) / Office Assistant ben je het eerste gezicht van Yakult Europe!

Vacancy : Receptionist(e) / Office Assistant

Location:  Yakult HQ – Almere.
Posted:      Juli 2024

> Apply now

Op zoek naar een nieuwe uitdaging als receptionist(e) / office assistant? Wil jij werken in een internationale productie omgeving waar jouw positieve en gastvrije instelling gewaardeerd wordt? Dan hebben wij dé perfecte kans voor jou! Wij zijn op zoek naar een enthousiaste receptionist(e) / office assistant die 16 uur per week beschikbaar is en zo snel mogelijk aan de slag wilt! Bij voorkeur op maandag en donderdag.

Wat ga je doen als Receptionist(e) / Office Assistant

Als receptionist(e) / office assistant ben jij het eerste gezicht van Yakult Europe. Je verwelkomt gasten met een glimlach en staat klaar om te helpen waar nodig, of het nu gaat om het beantwoorden van telefoontjes, het verzorgen en bijhouden van de keuken, bestellen van kantoorartikelen of het boeken van reizen en reserveren van diners.

 

Yakult Job Opening Base

Je belangrijkste taken

 • Centrale telefoonbeantwoording;
 • Bemannen van de receptie, fungeren als eerste aanspreekpunt voor gasten/bezoekers, ontvangen van gasten/bezoekers en serveren van koffie/thee;
 • Kantoorbenodigdheden en huishoudvoorraad bijhouden en bestellen;
 • Reizen boeken, lunches en diners reserveren en ondersteunen bij events, zoals het kerstfeest;
 • Fungeren als eerste aanspreekpunt voor onder andere de catering, bij storingen/defecten, groen voorziening, beveiliging en het schoonmaakbedrijf;
 • Zorgen voor de ontvangstruimte, vergaderruimtes, algemene ruimtes en de keuken;
 • Administratieve werkzaamheden en postafhandeling.

Wat breng je mee?

 • Je vindt het leuk om mensen met een glimlach te verwelkomen op kantoor of aan de telefoon;
 • Je bent flexibel, kan goed samenwerken en bereidwillig extra te werken tijdens de vakantie periode van je toekomstige collega’s;
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
 • Je hebt interesse en respect voor de Japanse cultuur;
 • Je bent beschikbaar op maandag en donderdag;
 • Je herkent jezelf in onze waarden: Better Tomorrow, Personal Responsibility, Teamwork, Tradition and Customer Orientation.

Ook als je niet aan alle eisen voldoet, maar jezelf herkent in de beschrijving en het gevoel hebt dat je kunt slagen in deze rol, nodigen we je uit om te solliciteren en komen we graag met je in contact!

Wat bieden we jou?

We bieden je een functie waarmee je actief kunt bijdragen aan onze missie “working on a healthy society”. Vanaf dag één maak je deel uit van een team die met veel plezier samenwerkt, elkaar ondersteund waar nodig en trots is op onze missie en kernwaarden en deze ook naleeft. We moedigen je aan om je verder te ontwikkelen en het verschil te maken. Daarnaast bieden wij je:

 • Een jaarcontract voor 16 uur per week. Bij goed functioneren krijg je een vast dienstverband aangeboden.
 • Reiskostenvergoeding van 0,23 cent per kilometer.
 • 27 vakantiedagen, de mogelijkheid om maximaal 5 dagen extra bij te kopen en 8% vakantiegeld.
 • En nog veel meer, zoals gratis Yakult op het werk, een goede pensioenregeling en collectieve zorgverzekering.

Waar ga je werken?

Yakult werd opgericht in 1935 toen wetenschapper Dr. Shirota de eerste fles gefermenteerde zuiveldrank met probiotica in Japan op de markt bracht. Sindsdien is het onze missie om bij te dragen aan de gezondheid en het geluk van de wereld. En met succes, Yakult is nu beschikbaar in 40 landen en regio’s en meer dan 40 miljoen mensen over de hele wereld drinken het elke dag.

Yakult kwam in 1994 naar Europa en specifiek naar Almere in Nederland, vanwege de hoge drinkwaterkwaliteit die nodig is om Yakult te produceren. Daarnaast staat Nederland bekend om zijn goede zuiveltechnologie. De centrale geografische ligging van Nederland vormde een perfecte toegangspoort tot de rest van Europa. Het Europese hoofdkantoor is gevestigd in Almere, naast onze productiefaciliteit, we hebben kantoren in zes Europese landen en Yakult is beschikbaar in 13 landen in de hele EU.

Solliciteren?

> Apply now

Yakult staat voor diversiteit, dus het maakt ons niet uit waar je geboren bent, waar je in gelooft en van wie je houdt. We zijn nieuwsgierig naar jouw talent en hoe jij het verschil kunt maken.